Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€
☎ Τηλεφωνικές Παραγγελίες +30 2109927109, 09.00-16.00

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης. Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελλάδας και στο εξωτερικό. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στην διεύθυνση που έχετε επιλέξει κατά την διάρκεια της παραγγελίας.

Η αποστολή των παραγγελιών πραγματοποιείται σε Ελλάδα με την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών SPEEDEX και στο εξωτερικό με την εταιρία ταχυμεταφορών ΤΝΤ.

 

ΈΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ανάλογα με την διεύθυνση αποστολής και τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει ως εξής:

 

Με αντικαταβολή:

- Αποστολές εντός Αττικής: 3,50€

- Αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα: 3,90€

 

Με τραπεζική κατάθεση:

- Αποστολές εντός Αττικής: 1,80€

- Αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα: 2,20€

 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

Η Fullah Sugah καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 3 -5 εργασίμων (Δευτέρα έως Παρασκευή) ημερών. Σε περιόδους προσφορών και εκπτώσεων δώστε μας ένα μεγαλύτερο περιθώριο.
Σας υποσχόμαστε πως θα προσπαθήσουμε να σας εξυπηρετήσουμε όσο πιο γρήγορα και καλύτερα γίνεται.

 

Εφόσον η παραγγελία σας παραδοθεί στην εταιρία ταχυμεταφορών, θα λάβετε ένα ενημερωτικό e-mail με τον αριθμό της αποστολής (tracking code).

 

Με αυτόν τον αριθμό έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε την εξέλιξη της αποστολής σας μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρίας ταχυμεταφορών http://www.speedex.gr/

Σε περίπτωση που απουσιάζετε από την διεύθυνση παράδοσης, η εταιρία ταχυμεταφορών θα σας αφήσει ειδοποιητήριο που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο στο οποίο πρέπει να καλέσετε, για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

 

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ –ΑΛΛΑΓΩΝ

 

1. Επιστροφές πραγματοποιούνται σε προϊόντα με το καρτελάκι τους και την αρχική τους συσκευασία. 

2. Επιστροφές πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα 15 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας από τον πελάτη από την εταιρία ταχυμεταφορών.
3. Η επιστροφή-αλλαγή πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά, από αντίγραφο της Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή της κάρτας αλλαγής. 
4. Με την επιστροφή του προϊόντος, μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε πίστωση του λογαριασμού σας για μελλοντική αγορά , είτε επιστροφή χρημάτων σε λογαριασμό της τράπεζας που συνεργάζεστε. Για την δεύτερη περίπτωση είναι απαραίτητο να μας στείλετε συνοδευτικό έντυπο με τον αριθμό λογαριασμού, το IBAN,και την τράπεζα που θέλετε να επιστραφούν τα χρήματα .
5. Αλλαγές πραγματοποιούνται μέσω του on-line καταστήματος μας ή σε οποιοδήποτε ομώνυμο κατάστημα Fullah Sugah, με την Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή την κάρτα αλλαγής. 
6. Αλλαγές ειδών σε έκπτωση ή προσφορά αλλάζονται στην Εκάστοτε ισχύουσα τιμή και δεν αλλάζονται μετά την λήξη των εκπτώσεων και των προσφορών.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ


1. Αποστέλλετε το προϊόν με χρέωση δική σας, με εταιρία ταχυμεταφορών υποχρεωτικά μαζί με αντίγραφο της Απόδειξης Λιανικής,αναγράφοντας τον λόγο αλλαγής/επιστροφής του προϊόντος.
2. Στο δέμα της επιστροφής αναφέρετε: Προς Οnline Κατάστημα,Σουλίου 74,Άγιος Δημήτριος,ΤΚ:17342, Αττική.
3. Παράλληλα πραγματοποιείτε μία νέα παραγγελία με το προϊόν που επιθυμείτε στο online κατάστημα και στο πεδίο ΣΧΟΛΙΑ αναφέρετε ότι πρόκειται για αλλαγή καθώς και το νούμερο της Απόδειξης Λιανικής.
4. Εφόσον παραλάβουμε το προϊόν της αποστολής, θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της νέας παραγγελίας.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ


1. Αποστέλλετε το προϊόν με χρέωση δική σας, με εταιρία ταχυμεταφορών υποχρεωτικά μαζί με αντίγραφο της Απόδειξης Λιανικής,αναγράφοντας τον λόγο αλλαγής/επιστροφής του προϊόντος.
2. Στο δέμα της επιστροφής αναφέρετε: Προς Οnline Κατάστημα, Σουλίου 74, Άγιος Δημήτριος,ΤΚ:17342, Αττική.
3. Μέσα στο δέμα συμπεριλαμβάνετε τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, αριθμός λογαριασμού, IBAN, τράπεζα) και υποχρεωτικά αντίγραφο της Απόδειξη Λιανικής.
4. Εφόσον παραλάβουμε το προϊόν, το αντίγραφο της απόδειξης και τα πλήρη στοιχεία σας, ξεκινάει η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων. 
5. Η κατάθεση πραγματοποιείται σε χρονικό διάστημα 15 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος (αξία προϊόντος χωρίς έξοδα αποστολής).

 

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ:


Όλα τα δέματα ελέγχονται από το προσωπικό της εταιρείας προτού αποσταλούν. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα, θα πρέπει να αποστείλετε email στο fullahsugah@fullahsugah.gr εντός 24 ωρών από την ώρα παράδοσης, εκφράζοντας τις επιφυλάξεις σας.


Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό και η φθορά είναι φυσιολογική, το προϊόν αποστέλλεται στην Fullah Sugah με την εταιρεία ταχυμεταφορών SPEEDEX με χρέωση παραλήπτη, σύμφωνα με την διαδικασία Επιστροφών-Αλλαγών. Το προϊόν αντικαθίσταται και επιστρέφεται στον πελάτη με έξοδα της εταιρείας Fullah Sugah.
Για να γίνει αποδεκτό ένα προϊόν ως ελαττωματικό, θα πρέπει η φθορά να μην είναι από κακή χρήση του προϊόντος. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι η φθορά είναι από κακή χρήση του πελάτη, τότε επιστρέφεται στον πελάτη το ίδιο προϊόν με έξοδα αποστολής που επιβαρύνουν τον πελάτη.

8
Back To
Top